Меню

clear
Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2020:

Европейската Фасада на годината на Баумит

Фасадата е лицето на една сграда и показва стила на своите обитатели. Целта на Baumit Life Challenge е да насърчава въображението и строителното майсторство. Да покажем, че има много ценен творчески потенциал в мазилката и комбинацията от различни материали, текстури, форми и цветове.

Life Challenge – наградите

След 2014 във Виена (Австрия), 2016 в Мадрид (Испания), и 2018 в Братислава (Словакия) Baumit Life Challenge 2020 ще бъде проведен на 14. Май 2020 в страната – победител Испания и по-точно във Валенсия в сградата L’Hemisferic.

На събитието се очаква да присъстват около 500 гости – най-добрите архитекти, инвеститори и строители от всички държави, в които има марка Баумит. Повече от 300 проекта ще бъдат журирани в 6 категории от компетентно международно жури.

Категории

В момента събираме предложенията от фасади на всяка Баумит държава. От февруари 2020 до края на март 2020 Вие ще имате шанса да вземете участие в публичното гласуване за най-красива европейска фасада. Това са категориите:


Еднофамилни къщи
ново строителство

Многофамилни къщи
ново строителство

Нежилищни сгради

Термично саниране

Реновиране на исторически сгради

Вдъхновени от структурата

Изпратете за участие Вашия проект

Вие имате Баумит фасада и искате да бъдете част от Baumit Life Challenge Award – тогава влезте в контакт с Баумит България.

Кликнете и гласувайте: от февруари 2020

Вашето мнение е важно за нас! Коя е най-красивата фасада? От февруари до април 2020 ще имате възможността да гласувате за Вашия любим проект.