Baumit e супермарка за 2019!

Баумит бе отличена със „Супермарка 2019“. Така Баумит принадлежи към най-любимите  и най-ценени марки в Австрия.  

Марка Баумит получи от международния оценител на марките Superbrands отличието Business Superbrand Austria 2019. Кой да стане супермарка решават потребителите, като не се допуска заявка за участие от страна на фирмата. Най-напред в обширна анкета австрийските потребители биват питани за любимата им марка. Накрая жури, съставено от професионални експерти и познавачи на бранша, избират носителите на наградата, т.е. „супермарките“, които се радват на високо качество, иновации и успех. Тази награда e доказателство за любовта към марка Баумит в Австрия и дава на клиенти и партньори сигурността, че могат винаги да получат забележително качество.

Решението се взема въз основа на световно уеднаквени критерии за подбор. От около 20 години Superbrands оценява най-добрите марки в 88 държави и служи за признат авторитет в областта на оценка на марките.

„Радваме се много за отличието и свързания с него позитивен отзвук относно нашата марка. Задълбоченият процес на подбор на Superbrands прави това признание особено важно за нас и затвърждава отново Baumit като известна, успешна и популярна марка“, сподели Георг Бурсик, управител на Баумит ГмбХ.

Баумит е супербранд

Текст към снимката: Марка Baumit получава от международната организация Superbrands отличието Business Superbrand Austria 2019. От ляво надясно: Д-р Георг Гримшиц (маркетинг директор на Баумит ГмбХ), маг. Андрас Визкиденски (регионален дирактор на Superbrands) и мат. Георг Бурсик (управител на Баумит ГмбХ)

Снимка: Баумит, без хонорар