И така дойде Коледа...

2018-12-20

Още една година е към своя край. Година на емоции, много работа и предизвикателства. Една добра година, най-добрата от съществуването на Баумит България до днес. 

коледно парти

И така дойде Коледа. Ние обаче започваме с подготовката й още през лятото и така коледният дух не ни напуска почти половин година.

Но нищо не може да се сравни с емоциите, които преливаха в коледното празненство на Баумит, когато видяхме залата пълна с приятели и съмишленици. Това е нашият най-голям коледен подарък – смехът, настроението, щастието, което грее от лицата на нашите гости, затова че са част от това преживяване. 

Тогава усетихме, че годината не е отминала напразно и зад сухите счетоводни числа всъщност стоят вдъхновението, мотивацията и амбицията на много хора – и колеги, и партньори.

Предстои ни нова година, изпълнена с нови предизвикателства и трудности. В тези мигове е редно да кажем своето „Благодаря“ на партньорите ни. Ние от Баумит вярваме в успеха, защото знаем, че залата на „Рейнбоу“ плаза беше пълна с хора, които са наша опора и надежда. Празникът, който организирахме за тях беше нашето „Благодаря“ за подкрепата и за вярата в нас.

И още нещо много важно. През 2019 г. Баумит променя своята визия за развитие, а именно:

"Ние искаме всички хора да живеят здравословно, енергоефективно и красиво.“

Здравословното обитаване, здравословните строителни материали стават водеща линия за развитие на марката Баумит. Ще обръщаме особено внимание на добре подбраните строителни материали, които ще позволяват да бъде осъществена оптимална грижа за здравето на тези, които обитават нашите сгради.

Цялостната визия на Баумит  за здравословно обитаване обхваща три основни стълба от развитието на строителните материали – добра изолация и масивни стени, съчетани с перфектните мазилкови системи за интериора. И така през годините Баумит ще се стреми към съвършенство, за да постигне неповторим комфорт на живеене.

Не се съмняваме, че и нашите партньори ще застанат зад този наш стремеж.

Желаем на тях и техните семейства да получат през празниците много обич и топлота, а новата година да сбъдне всички техни надежди!

Екипът на Баумит България