Представяне на пастообразните шпакловки Баумит Финиш в гр. Враца

предстаявне на шпакловки в гр. Враца

На 13.07.2021 г. в складовата база на фирма Инекс Трейд в гр. Враца екипът на Баумит представи пастообразните шпакловки Баумит Финиш. На събитието присъстваха около 40 майстори, които можеха не само да зададат своите въпроси, но и да експериментират с Баумит ФинишСупериор и Баумит ФинишЕксперт. Демонстрирано беше полагането на пастообразните шпакловки Баумит Финиш както с машина, така и с валяк или маламашка. Любомир Миланов – продуктов мениджър в Баумит България отговори на множеството запитвания за машинното полагане на шпакловките. Майсторите се убедиха в качествата на продуктите, като изпробваха техните свойства и лесното им и бързо полагане с подходящите инструменти.

професионални ножове за шпакловане
шпакловане с ножове

Фирма Мана.бг представи своите решения за пестене на време при полагане на вътрешни и външни ъгли и разбъркване и изтегляне на шпакловките с професионални ножове с марка LEVEL 5 и OX SPEEDSKIM. Финалната обработка на готовата повърхност  с орбитален шлайф с прахоуловител впечатли присъстващите. Предимството на пастообразните шпакловки Финиш е , че те могат лесно да се шлайфат дори след продължително време за съхнене.

здравословна серия Йонит

Милен Михайлов – регионален търговски директор за Западна и Централна Северна България, разказа за здравословната линия Баумит Йонит. Йонизиращата въздуха боя Баумит ЙонитКолор може да се използва като крайно покритие както при шпакловките с марка Йонит, така и върху пастообразните шпалковки Финиш. Интериорната боя Баумит ЙонитКолор увеличава естествените въздушни йони, които от своя страна допринасят за пречистването на въздуха в помещенията. Любомир Миланов даде практически съвети за разреждането на боята и отбеляза по-тъмния цвят на ЙонитКолор в кофата, който се променя след полагане и изсъхване.