Бетон - сухи бетони - лесен за съхранение и обработка
star_border

Баумит Бетон

В сравнение с бетона, доставян на строителната площадка под формата на пресен разтвор, опакованите сухи бетонови смеси имат няколко предимства: смесите се предлагат в малки количества за малки строителни работи и могат да се използват на труднодостъпни места. По време на строителството не сте зависими от доставчик, а скоростта на работата зависи изцяло от Вас. А останалия материал можете да използвате за други Ваши проекти.

  • Постоянно качество
  • Лесен за съхранение и обработка
  • Лесен за пренасяне

Строителна площадка в домашни условия

Баумит Бетон B20 е универсална бетонна смес с широки възможности за малки ремонти в дома и градината, която може да се използва за направа на  подложен бетон, ивичен фундамент, малки рампи и стълбища и др.

Баумит Бетон B20

Баумит Бетон

Баумит Бетон B20 е универсална бетонна смес с широки възможности за малки ремонти в дома и градината, която може да се използва за направа на  подложен бетон, ивичен фундамент, малки рампи и стълбища и др.

За всеки майстор

Баумит Бетон B20 е предназначен и за специализирания майстор и за домашния майстор, за всеки, който обича да прави нещата сам, обича да купува изгодно и да прави всичко с хитринка. А пясъкът оставете на децата...

Лесен за пренасяне

Баумит Бетон B20 е пакетиран надеждно в чисти 25 кг торби. Така Вие сами можете да пренесете необходимото Ви количество бетон и да го качите дори и на последния етаж на блока.

Лесен за съхранение

Можете да закупите Баумит Бетон B20 и да го складирате. Ще започнете с бетоновите работи тогава, когато на Вас ви е удобно, например през уикенда. Така ще майсторите спокойно на вилата или в градината.

Имате желаното количество

Баумит Бетон B20  е винаги под ръка, той е при Вашия Баумит - търговец или в строителния хипермаркет. Ако Ви потрябва малко бетон, за да ремонтирате нещо вкъщи или в градината, или повече бетон, за да излеете стъпалата или да направите бордюри, винаги и по всяко време може да закупите точно необходимото Ви количество.

Постоянно качество

Баумит Бетон B20 е суха, фабрично приготвена смес. Това е продукт с постоянна, гарантирана, изпитана рецептура. С Баумит Бетон няма да имате съмнение дали якостта отговаря на изискванията.

Лесен за работа

Край на мръсотията и съмнителното качество! Преценете сами дали да разбъркате, с риск от глоба и неправилно дозиране, на тротоара пред къщата или блока пясък, чакъл, цимент и вода или да купите готова торба Баумит Бетон B20 с гарантирана якост, която се разбърква само с вода бързо и лесно.