star_border

Баумит България участва в европейски проект за

„Промяна на професионалното обучение в строителството“

лого BeeVetВ проекта „Промяна на ПОО в строителството - иновативни материали за строителство и енергийна ефективност" (BEE-VET) участват осем организации от четири държави:
https://beevet.eu/bg/#partners

Екипите на тези организации имат за цел да подпомогнат в специализираното образование строителните сектори, като постигнат здрави връзки между бизнеса и начина на обучение. Фокусът на подготвените материали ще бъде върху споделянето с учениците на най-иновативния практически опит и въвеждане на дигиталните технологии. С този похват екипите се надяват да привлекат млади, квалифицирани работници към строителния сектор и да изградят още в началото на обучението им съзнание и потребност към създаване на продукти, свързани с енергийната ефективност и здравословното и комфортно обитаване.

Проектът включва 11 универсални теми, които ще бъдат разработени детайлно за нуждите на професионалното обучение.

Повече информация за проекта можете да получите от специализирания сайт:

bee-vet

INSERT IMAGE HERE
За проекта

Проектът "Промяна на ПОО в строителството - иновативни материали за строителство и енергийна ефективност" (BEE-VET) обединява усилията на осем организации от че

прочетете повече
INSERT IMAGE HERE
Интелектуални продукти на проекта BEE VET

Строителният сектор е в процес на промяна и преориентация в контекста на Eвропейските приоритети за енергийна ефективност.

прочетете повече
INSERT IMAGE HERE
Новини по проекта BEE VET

Какво представлява професионалното образование и обучение? Какво представлява енергийната ефективност? Научете повече в секцията новини.

още
INSERT IMAGE HERE
Партньори в BEE VET

Осем организации от четири държави се включват в проекта.

Вижте всички партньори по проекта