Баумит Клуб си търси... майсторите!
star_border

Баумит Клуб си търси....майсторите!

Работиш ли ежедневно с продуктите на Baumit? Доставя ли ти удоволствие?

Не си губи времето тогава - само няколко лесни стъпки те делят от предимствата на членството в нашата програма за майстори!

Ти си нашият майстор и ние те каним да се регистрираш в нашия Баумит Клуб! Регистрацията става много лесно. Трябва само да влезеш на club.baumit.bg. Очакват те много приятни изненади. Единственото условие е да събираш фактури на свое име от направените покупки на Баумит продукти и да ги качваш като снимка в своя профил. Признаваме фактури, издадени с дати два месеца назад. Всеки закупен продукт, участващ в програмата за лоялност, ще ти носи бонус-точки и много предимства!

Събирай точки! При достигане на 10 000 точки и повече, ти влизаш в групата на Баумит БАШ МАЙСТОРИТЕ. Тогава ще можеш да си поръчаш от нашата клубна листа професионални инструменти, които да улеснят твоята работа.

Инструменти не ти трябват? Тогава продължавай да събираш точки. При достигане на 20 000 точки и повече, ти ставаш член на групата Баумит ПРОФИ.  Вече можеш да превърнеш бонус-точките в пари и да ги вземеш по карта Баумит Клуб в края на годината.

И това не е всичко. Само за членовете на Баумит Клуб през годината ще има най-различни промоции, които ще ти носят допълнителни бонус-точки.

Регистрирай се! Ние те очакваме.

Ето нагледно как работи Баумит клуб?

Механизъм на програмата Баумит Клуб

1. Купи Баумит продукти, участващи в програмата.
От сега нататък, когато работиш с Баумит продукти, можеш да печелиш двойно. 

2. Регистрирай се на club.baumit.bg
Направи първата крачка и влез в играта само с няколко клика.

3. Качи фактурата и получи точки
Снимай фактура на твое име с Баумит продукти и я качи в профила си.

4. Продължи да събираш точки
Колкото повече точки, толкова повече предимства

5. Превърни точките в пари
Точките можеш да размениш за професионални инструменти или карта Баумит Клуб.