Иновационни продукти в Баумит Академия 2022

От 19. до 21. април се състоя традиционната Баумит Академия, в която се обучават портфолио-мениджърите на дистрибуторите на Баумит. За регион София в теоретичните и практически занимания взеха участие близо 100 продавач-консултанти. 

Баумит Академия с Цветан Цонев
Баумит Академия 2022 в Благоевград

Регионалният търговски директор Цветан Цонев и регионалните мениджъри и инструктори презентираха новостите на Баумит за 2022 година. Акцент в тазгодишните презентации бяха новите Баумакол лепилаФлексУни Гел и ФлексТрийм. ФлексУни Гел е универсално лепило, разработено с новата гел-технология. То може да се разбърква в две различни консистенции според това, какви са потребностите на майсторите. С него се лепят плочки до 60 см при външно и до100 см при вътрешно приложение. Полагайки го в по-течна консистенция за подови плочки се спестява до 20% лепило.

Баумакол ФлексТрийм е изключително гладко и прави отличен контакт на основата с покритието. Баумакол ФлексТрийм е супереластично лепило, което лепи безкомпромисно всякакви видове плочи и плочи с гига размери – до 120/120 см. Двата продукта успешно допълват гамата на Баумакол, така че строителят да има лепило за всякакви основи и покрития.

Особен интерес предизвика демонстрацията на инструктора Кирил Пейчев на преработката на Баумит Бетон Ол Ин. Разбъркването на иновативната торба с бетона създава възможност за обогатяване на бетоновата смес с фибри и прави бетона по-здрав. Съответно вдигането на прах при разбъркване е редуцирано и на строителната площадка не остават отпадъци. Всичко в името на екологията.

Инструктор Кирил Пейчев
демонстрация на Баумит бетон
лепене на плочки
демонстрация на Баумит лепила
Баумит Академия в Благоевград
Баумит Академия