„Сага 2000“ ООД и Баумит посрещнаха над 50 баш майстори в град Горна Оряховица на 08.06.2023


Майсторите от града и региона се събраха в търговската база на магазина за строителни материали, където Баумит експертите представиха част от богатото продуктово портфолио на марката.

📌 Ако искате да държите връзка със специалисти и да получавате бърза реакция, присъединете се към нашата Фейсбук група „Попитай Баумит експерта“.

Събитието беше с практическа насоченост и пред аудиторията се извършиха редица демонстрации, доказващи предимствата на така гладките шпакловки ФинишЕксперт и ФинишСупериор.

Милен Михайлов, Борислав Мавродиев, Стефан Даскалов, Цветан Лалов и Цветомир Петров разказаха повече подробности за тяхната употреба и начини на полагане. 

Шпакловките са напълно готови за използване от момента, в които се отвори кофата, а повърхностите, върху които могат да се полагат са изключително разнообразни – циментови, вароциментови, гипсови мазилки, по повърхността на гипсакартонени конструкции, бетонни повърхности и още много други.

Основният плюс, с който се гордеем обаче, е гарантираният гладък завършек.




Бай Митьо го е казал: „Муха да кацне ще се разчекне!“


Баумит Баумакол ФлексУни
е най-масово продаваното еластично лепило за плочки на Баумит, което е спечелило отдавна доверието на майсторите в полагането на керамични покрития. 

Затова специалистите на Баумит разработиха еластично лепило с нова революционна гел-технология -  Баумит Баумакол ФлексУни Гел.

Присъстващите на събитието сами се убедиха в качествата на гел-лепилото, като наблюдаваха лесното му полагане на живо.

Във връзка с тенденциите, организаторите обърнаха специално внимание на модерните техники по фасадата, измежду които визии „Дърво“ и  „Травертин“. 


Опазването на природата
е основна ценност на Баумит, ние желаем всички хора да живеят здравословно, енергоспестяващо и красиво.

Вече можем да отбележим, че направихме втора крачка към устойчиво развитие, с три кратки думи – Солидо Ол Ин

Пред горнооряховските майстори беше показано как водоразтворимите торби на Солидо Ол Ин и Бетон Ол Ин се разбъркват заедно с разтвора и  изчезват напълно в рамките на 5 минути.

Разказвали сме в други статии за значението на промяната в глобален мащаб.
В случай, че сте пропуснали да ги прочетете:
1. Ще разберете колко килограма отпадък спестяваме с продажбата на 100 000 торби Солидо Е160 ОЛ ИН тук
2. Знаете ли колко килограма въздух от вътрешни помещения приемаме всеки ден?  Отваряйки връзката ще научите!

От години Баумит организира „Ден на баш майстора“ в различни градове из България и всеки път историята се повтаря – посрещаме клиенти, изпращаме приятели!