Най-подходящият сезон за фасадно топлоизолиране вече е тук и Баумит дава възможност да се възползвате от специални цени на мазилките.

От 04 септември 2023 г. до 30 ноември 2023 г. при закупуване на един вид пастообразна мазилка за площ над 200 м2 ще получите за същите пари по-висок клас крайно покритие.

Вдъхновени от чистотата и красотата на кристала, лабораториите на Баумит създадоха премиум минерална пастообразна мазилка КристалТоп с кристална структура и 95% природен характер. КристалКомплект е съставен от два неразделни компонента – КристалАктиватор и КристалТоп. Тандемът прави фасадата паропропусклива и устойчива на замърсяване.

Нанотехнологиите се занимават със създаването, изследването и внедряването на изключително малки структури. Повърхността на НанопорТоп е микроскопично гладка и има така наречената „нанопореста“ структура. Тези нанопори са твърде малки за малки органични и неорганични замърсители, които поради тази причина не могат да се „утаят“ здраво върху повърхността.

Микроскопично гладката повърхност предпазва фасадата от замърсяване и е първата предпоставка за поддържане на повърхността чиста.

СтарТоп е високоустойчива на атмосферни влияния, благодарение на ДрайПор ефекта, който осигурява добра водоотблъскваща способност и водата се оттича лесно от фасадата. Премиум силиконовата мазилка СтарТоп е паропропосклива и изключително лесна за нанасяне.

Еластична, здрава, водоотблъскваща и паропропусклива, това е СиликонТоп. Пастообразната мазилка на основата на силиконови смоли отговаря на всички критерии за дълготрайно и сигурно покритие на фасадата.  СиликонТоп съхне равномерно и благодарение на това  позволява да се постигнат чудесни показатели на крайното покритие.