Бяло еластично лепило от Баумит за Вашите луксозни плочки
star_border

Бяло еластично лепило от Баумит за Вашите луксозни плочки

Желаете да лепите мрамор или друг лек естествен камък? Стъклена мозайка или някакви прозрачни плочки? Не искате сивото лепило да промени естествената им красота? Благодарение на естествено бялата лепилна смес на Баумит Баумакол ФлексМрамор медио не се притеснявате от промяна на цвета на залепения елемент, която може да се получи при лепене със стандартни сиви лепила. Използвайте го за лепене на луксозни облицовъчни елементи в екстериора и интериора.

Баумакол ФлексМрамор медио лепило
лепило Баумакол

Ако лепите по-големи плочи (до 1,0–1,5 м2) и такива от естествен камък с неравна повърхност ние от Баумит препоръчваме влагането на среднослойни лепила. Баумакол ФлексМрамор е точното лепило, което позволява лепилният слой да достигне до дебелина 20 мм.  Лепилото не се свива и не компрометира залепването на плочките. Дебелината на слоя лепило е в състояние да оправи неравностите на основата под големите плочки. При издялани камъни то също е много полезно, когато лепим по фасадата. 

Порьозни плочи от естествен камък с по-светъл цвят също се лепят с Баумакол ФлексМрамор медио. Тъй като циментовите частици при лепене се издигат в капилярите е много важно лепилото да е на основата на бял цимент, както в случая е нашето лепило, за да се предотврати появата на петна по настилката. То е незаменимо при лепене на стъклени, стъклофазерни и стъклокерамични плочки.

баня

Класът на Баумакол ФлексМрамор медио е С2ТЕ S1, което освен че лепилото е еластично означава, че има и по-дълго отворено време.