star_border

Бетонирай с ALL  IN  технология

С новия строителен сезон стартира и представянето на един нов Баумит продукт – Баумит ОЛ  ИН  Бетон в саморазтваряща се торба. След близо две години интензивна развойна дейност иновативният продукт, който се отличава с много лесно приложение, завладява сърцето на майсторите, които го прилагат както в интериора, така и в градината и околното пространство. Това е първият сух бетон, който се слага заедно с опаковката в бетонобъркачката и след кратко време торбата се разляг на отделни целулозни фибри. 

Baumit ALL IN Technologie
Baumit ALL IN Technologie
Baumit ALL IN Technologie

Бетонирай с технология ALL  IN  – иновация

Бетонирането с технологията ОЛ ИН означава: Просто смесете бетона заедно с чувала без да изхвърляте нищо. Баумит Бетон ОЛ ИН е иновация, която доказва Баумит като пионер. Опаковки, които се разтварят сами и стават част от продукта, все още не съществуват в сектора на строителните материали.

Бетон ALL  IN 

Този продукт се предлага в саморазтварящи се торби от 30 кг и е подходящ за бетониране на строителни елементи без статически изисквания. Бетон ОЛ ИН има многостранно приложение в дома и градината. Бетон ОЛ ИН има многостранно приложение в дома и градината.  Лесен е за употреба и е рентабилна алтернатива за строителни проекти вкъщи или в градинския и ландшафтен дизайн. Няма значение дали искате да създадете зона за барбекю, да направите нова ограда или да излеете нови стъпала, или нов плот в кухнята – вие се нуждаете от стабилна основа. С технологията Баумит Бетон ОЛ  ИН  потребителите могат да бетонират безопасно, по екологичен начин и с по-малко усилия.

Baumit ALL IN Beton

Баумит ALL IN Бетон

Сух бетон с естествени фибри и саморазтваряща се торба

Предимства с Бетон  ALL  IN 

Досега след бетонирането изпразнената опаковка се озоваваше на боклука. Благодарение на технологията Баумит ОЛ ИН обаче опаковката завършва своя път на строителната площадка. Тя се състои от целулоза и това дава положителна функция на разтвора.

Бай Митьо и Бетон ОЛ ИН

Много предимства за потребителя

Бетонирането с Баумит Бетон ОЛ ИН е много по-лесно за майстора на строителната площадка, тъй като някои отнемащи времето операции вече не са необходими. Първо, не трябва да разрязва чувала и след това да се изпразва в миксера. Второ, размерът на бетоновата опаковка Бетон ОЛ ИН е изчислен така, че работникът да може да постави два чувала в смесителя наведнъж. Не на последно място, фактът, че бетонът не напуска торбата, също има положителен ефект върху образуването на прах на строителната площадка. Бетонирате по-бързо и по-чисто и освен това без отпадъци.

Стартирайте с Баумит ALL  IN  Бетон.


Ето и Вашите очевидни предимства: 

  • Много по-малко замърсяване, никакъв отпадък 
  • По-бърза преработка
  • Смес, усилена с естествени фибри

...и торбата изчезва!

Също и Бай Митьо се убеди колко бързо специално изобретената торба изчезва в разтвора и става част от продукта!