Използването на бои и мазилки в наситени цветове  е вече лесно
star_border

Използването на бои и мазилки в наситени цветове  е вече лесно

Баумит създаде фасадната мазилка ПураТоп (PuraTop) и фасадната боя ПураКолор (PuraColor) за наситени и брилянтни цветови нюанси. Високата стабилност на цветовете се гарантира чрез свързване на висококачествени пигменти и чисто акрилатно свързващо вещество.

  • Всички цветови нюанси
  • Наситени цветове
  • Технология за отблъскване на топлината

Атрактивен ефект

Атрактивни цветове за фасада
Специалният свързващ агент отлично свързва пигментите, което гарантира висока стабилност на цветовете и дори по-бял нюанс на цвета Life 0019. В комбинация с „куул“ пигменти, той също така позволява използването на тъмни нюанси върху топлоизолирани фасади.

По-добра защита на фасадата

Фасадните мазилки и бои на Баумит имат по-добра защита срещу биологично замърсяване с водорасли. Вложените в материалите биоциди са от последно поколение и се добавят под формата на микрокапсули с непрекъснато освобождаване на ефективната субстанция без отрицателно въздействие върху околната среда.

За Вашата фасада

Tmavá fasáda na zateplenie
Тъмни нюанси

Специалните пигменти за предпазване от прегряване позволяват използването на много тъмни нюанси за топлоизолираната фасада.

още
Изготвяне на цветен проект за фасада

Нашите архитектурни експерти могат да Ви помогната да се ориентирате в многообразието от цветове и материали. Снимайте Вашата фасада и ни я изпратете.

повече информация

Технологията „куул пигменти” позволява използването на наситени цветове

Специалните „куул“ пигменти отразяват инфрачервения компонент на слънчевата енергия в по-голяма степен в сравнение с конвенционалните пигменти, което води до значително намаляване на температурата на повърхността на фасадата, като в същото време снижава риска от повреда вследствие на прегряване. Вече няма ограничения за избор на цветови нюанс за топлоизолираната фасада.
Изберете свободно любимия си цвят от широката гама на каталога Life на Баумит.