Всичко за санирането и реновирането на Вашата фасада
star_border

Всичко за санирането и реновирането на Вашата фасада

  • Лесно
  • Бързо
  • Качествено

Дори и редовно поддържаната фасада ще се нуждае от саниране в някакъв момент без значение от средата, в която се намира и дали става въпрос за топлоизолирана фасада или просто за измазана стена. Съществуват много възможности как да санирате фасадата. Съгласно степента на замърсяване или увреждане, обновяването може да е само освежаване или цялостно саниране. Обновяването на фасадата с материали Баумит дава на Вашия дом ново лице в продължение на много години.

Много проблеми – едно решение

замърсена фасада
Замърсена фасада

Отложените по фасадата замърсители образуват разделящ слой за полагане на последващи покрития. Необходимо е почистване на фасадата.

Замърсена фасада
кредираща повърхност
Кредиращи повърхности

Кредиращи и ронещи се повърхности могат да окажат негативно влияние и новоположената боя може да не се свърже добре с повърхността на фасадата.

Искам да реновирам фасада
силно попиваща фасада - саниране
Силно попиваща фасада

Силно или неравномерно попиваща основа може да причини появата на петна по фасадата.

Реновиране на силно попиваща фасада
подкожушени участъци
Подкожушена повърхност

Необходимо е да се премахнат подкожушените участъци преди нанасяне на нова боя, включително да се изравнят неравностите.

Ремонт на фасада
водорасли по фасадата

Водорасли по повърхността

Фасадите трябва да издържат на различни атмосферни влияния, замърсяване и водорасли. При водорасли измиването на фасадата не е достатъчно, а е необходима специална обработка .

малки пукнатини

Пукнатини по фасадата по-малки от 0,5 мм

Необходимо е да се проверят и измерят пукнатините по фасадата. Ремонтът на малки капилярни пукнатини е лесен. Специално проникващо покритие с фибри и нова боя на фасадата са достатъчни.

големи пукнатини

Пукнатини по фасадата по-големи от 0,5 мм

При пукнатини по-големи от 0,5 мм е наложително да действате незабавно, защото проникването на влага може да доведе до голямо увреждане на фасадата.