Замазки на калциево-сулфатна основа
star_border

Замазки на калциево-сулфатна основа (анхидритни)

  • Саморазливна
  • Идеално равна повърхност
  • При подово отопление

Вашата стабилна основа!

замазка за стабилна основаПодът винаги трябва да е идеален. Замазките на калциево-сулфатна основа ще Ви осигурят безупречено гладък под. Саморазливните замазки са се доказали с годините и са се превърнали в първи избор на професионалистите. Този безопасен и екологичен строителен материал създава основа за здравословен начин на живот. Замазките на калциево-сулфатна основа са стабилни и нямат нежелано съсъхване.

По-малко шум

Със самонивелиращите се замазки може да спестим от дебелината на пода. Този вид замазки се нанасят с дебелина от 35 мм, което е с 25% по-малко от стандартна циментовата замазка. Тази „икономия на дебелина“ може да се използва за топло- и звукоизолация, като по този начин се увеличава топлината и комфорта на жилищното пространство.

Подово отопление

Благодарение на отличните топлопроводими свойства, саморазливните замазки на калциево-сулфатна основа са идеални за ефективно подово отопление. Гипсовите замазки съчетават комфорт и икономия на разходите. Замазките обвиват перфектно тръбите за подово отопление, което води до по-бързо и равномерно разпределение на топлината над повърхността на пода.

замазка на пода

Лесна и бърза за работа замазка

полагане на замазка

При ново строителство или реконструкция, при различни видове основи, при различни видове подово покритие – със саморазливната замазка се работи бързо, надеждно и на разумна цена. Благодарение на самонивелиращите свойства и течната консистенция на анхидритните замазки, Вие ще постигнете необходимата гладкост без да се налага да изравнявате пода с допълнителни слоеве от саморазливни подови покрития. Замазки Баумит Алфа (Baumit Alpha) се доставят в чували. Анхидритните замазки са подходящ избор за строители и инвеститори.

Баумит Алфа 2000
(Baumit Alpha 2000)

Самонивелиращата гипсова замазка от категория CA-C20-F5 е предназначена за интериори и е идеална за подово отопление. Може да се прилага и при по-малки дебелини. Баумит Алфа 2000 може да се изпълни като свързана  (25-50 мм) и плаваща (35-50 мм) или като замазка за подово отопление (най-малко 35 мм + диаметъра на отоплителните тръби).

  • Може да се ходи: след 24 часа
  • Натоварване: след 5 дни
  • Възможност за пускане на подово отопление: след 3 дни
  • Трябва да се пази: 24 часа

Алфа 2000