КреативТоп - моделиращи мазилки за фасада
star_border

Декоративни мазилки и бои Баумит ДизайнЛайф
(Baumit DesignLife)

  • Креативна, разнообразна и индивидуална фасада
  • Безкрайни творчески възможности
  • Декоративни мазилки и ефектни фасадни бои

Всички знаем, че околната среда се отразява на фасадата, както и че всяка фасада се отразява на средата. Важно е какво послание искаме да оставим с нашата фасада? Когато търсите правилните цветове и структури за Вашата мазилка, е полезно да огледате средата и оттам да получите вдъхновение. Изберете цветове, които ще имат естествен ефект върху фасадата и ще бъдат в хармония с околната среда.
Искате да се отличите? Разграничете се чрез допълнителни цветове или структури на мазилката. Включете фантазията си с творческата мазилка Баумит КреативТоп (Baumit CreativTop).

Креативни и гъвкави

моделираща мазилка КреативТоп

Декоративната мазилка Баумит КреативТоп (Baumit CreativTop) е универсална мазилка, която е изключително лесна за ръчно или машинно полагане. Благодарение на тази характеристика тя може да се използва като крайно покритие за топлоизолация, но също така и за стари и нови минерални мазилки и замазки и върху бетон. Моделиращата мазилка се предлага в 6 различни структури, които могат да се комбинират помежду си.

Индивидуална външност

Комбинацията от моделиращата се в разнообразни структури мазилка КреативТоп (CreativTop) и декоративните бои, напр. метална боя Баумит Металик (Baumit Metallic), Баумит Лазур (Baumit Lasur) или боята с брокатен ефект Баумит Блясък (Baumit Glitter), осигурява опции за фасадата, които досега не са били възможни. Лесната преработка, добрата цена и ефектните резултати са гарантирани!

Фокус върху резултата

С моделиращата мазилка Баумит КреативТоп (Baumit CreativTop) и декоративните бои се откриват безкрайни възможности за творческа интерпретация на фасадния дизайн. Баумит КреативТоп (Baumit CreativTop) се предлага в 758 цветни нюанса и може да бъде комбинирана творчески. Грубо заравнена, структурирана с четка или валяк, със структура на фин или груб бетон или абсолютно гладка фасада - тези и други безбройни оригинални текстури могат най-накрая да станат реалност.

Креативни структури – научете тънкостите.

креативна фасада
Видео уроци – Научете тънкостите.

Индивидуални творчески техники с наръчник за техники на моделиране. Вдъхновете се и бъдете изобретателни!

Вижте видеото
брошура КреативТоп
Наръчник за техники на моделиране

Индивидуални решения за фасадата благодарение на моделиращата мазилка Баумит КреативТоп (Baumit CreativTop). 20 различни техники за обработка на детайлите.

Прочетете повече
декоративна фасада
Различни техники на моделиране

Галерия с творчески техники и примери за обработка. Грубо заравнени, структурирани с четка или валяк, с повърхност на фин бетон, дърво, гладка фасада...

Искам вдъхновение!
цветови нюанси за фасада
Цветни нюанси

Търсите точния цветен нюанс? Запознайте се със 758 нюанса за КреативТоп и цветовата гама на декоративните бои Баумит ДизайнЛайф (Baumit DesignLife).

Разгледайте различни нюанси