Светът на цветовете Life

Drop accordion items here!

Открийте цветовите тенденции, намерете перфектни цветови комбинации и изберете между 888 цветови нюанса за следващия си проект.
Баумит Лайф е не само най-изчерпателната цветова система за фасади, но и най-иновативната. Цветова система, която е толкова разнообразна, индивидуална и красива, колкото и самият живот. В допълнение към цвета текстурата на повърхностите е от решаващо значение. Светлината и сянката, имитациите влияят много повече върху архитектурата и нашето възприятие. Баумит предлага обширна програма за индивидуален дизайн.

Използвайте многообразието на цветния спектър

Най-голямата гама от цветове се предлага за Баумит Пура, която е органично обвързана и обработваща завършена боя за вътрешна и външна употреба. Баумит ПураКолор е изключително водоотблъскващ, устойчив на атмосферни влияния и проницаем. Освен това е лесен за почистване и лесен за обработка. Baumit PureColor е подходящ за нанасяне върху минерални и органично обвързани мазилки, както и върху пълнители и бетон. Разгледайте страницата на продукта, за да намерите всички налични бои и мазилки.