Завършете с гипсови мазилки
star_border

Завършете с гипсови мазилки

Баумит Рацио (Baumit Ratio) са  висококачествени гипсови мазилки за машинно полагане. Идеални са за всички взискателни интериори, където отличната изработка е задължителна. Гладкият външен вид на стенните повърхности осигурява желаната добавена стойност.

  • Отлична изработка
  • Гладки стени
  • Качество на достъпна цена

Предимства за изпълнителя и инвеститора

Благодарение на своите качества, много добрите свойства при полагане и гладкия вид на стените мазилките Баумит Рацио (Baumit Ratio) са популярни сред професионалистите при изпълнение на съвременни проекти.
Гипсовите мазилки са подходящи за всички видове стени и в почти всички обитаеми зони в домове и обществени сгради. Те не са подходящи за помещения с големи натоварвания от влага.

хастарни гипсови мазилки

Машинни гипсови мазилки

Доставят се в торби или в силози. Идеални за мазилка при ново строителство, за измазване на големи пространства.

Баумит Рацио 1000 Л (Baumit Ratio 1000 L)

гипсова мазилка Рацио 1000 Л

Тази гипсова машинна мазилка е много популярна благодарение на отличните си свойства при полагане. Тъй като е лека, тя има нисък разход и се заглажда отлично.

Баумит Рацио 1000 (Baumit Ratio 1000)

гипсова мазилка Рацио 1000Л

Лидер сред гипсовите мазилки. Тази висококачествена традиционна гипсова мазилка осигурява гладка повърхност и е доказана, благодарение на опита на многогодишните доволни потребители.

Ръчна гипсова мазилка

Мазилка, подходящи за по-малки пространства, отлична при ремонтни работи. Също така подходяща за по-големи дебелини. Лека, с нисък разход и с гладка повърхност. Доставя се в торби.

Уноред