Премиум силиконови мазилки и бои
star_border

Бързосъхнещи фасади с помощта на коралови структури

Силиконовата мазилка Баумит СтарТоп (Baumit StarTop) и новото поколение бои СтарКолор (StarColor) са подходящи за всички нови и ремонтирани фасади. Комбинацията от висококачествено силиконово свързващо вещество и иновативния функционален пълнител създава уникални свойства за дълготрайна защита на фасадата и предлага по-голям избор от нюанси и цветове.

  • С бързосъхнещ ДрайПор ефект
  • Предотвратяваща натрупването на мръсотия
  • Отлична преработка

Как бързосъхнещият ДрайПор (DryPor) ефект защитава фасадата?

драйпор ефектБаумит СтарТоп (Baumit StarTop) използват хидрофилни и хидрофобни принципи за намаляване на повърхностното замърсяване. Хидрофилното свойство предизвиква разпространение на влагата, така че повърхността изсъхва по-бързо след влажно време. Хидрофобната природа на мазилката осигурява добра водоотблъскваща способност и водата се оттича лесно. Ефектът се крие в комбинацията от двете функции, бързото изсушаване на повърхността и добра устойчивост на замърсяване. Мазилката Баумит СтарТоп (StarTop) е по-мека и по-лесна за нанасяне и има уникална текстура.

Видео

Мазилка Баумит СтарТоп

мазилка СтарТоп

Високоустойчива на атмосферни влияния пастообразна премиум силиконова мазилка. Паропропусклива и лесна за преработка.

Боя Баумит СтарКолор

фасадна боя СтарКлор

Висококачествената фасадна боя на силиконова основа предлага висока покривност и е лесна за употреба. Паропропусклива, водоотблъскваща и може да се използва универсално.

Допълнителни функции за по-ярка фасада

Уникалната функционална повърхност Баумит Стар (Baumit Star) с ДрайПор ефект действа срещу влагата и предпазва фасадата от развитието на водорасли и мухъл. Тази защита се засилва допълнително от по-високото съдържание на специални добавки под формата на микрокапсули с удължено освобождаване на активното вещество без отрицателни въздействия върху околната среда.

Лесна за нанасяне защита

Лесното нанасяне на фасадната мазилка Баумит СтарТоп (Baumit StarTop) гарантира чудесен резултат във всяка от предлаганите пет структури. Драскана структура 1,5K, 2K, 3K и влачена структура 2R, 3R. В случай, че изберете СтарКолор боя (StarColor), работниците ще оценят отличната покривност и възможността за боядисване с еърлес машина.

бяла фасада

Светла красота

В случай, че търсите наистина ослепително бяла фасада, вземете мазилка СтарТоп или боя СтарКолор в цвят 0019 от каталога на Баумит. Специалният състав и пигменти ще направят белия цвят още по-бляскав. Но независимо от избрания цвят, Вие със сигурност ще получите красива фасада за дълго време.