Международна среща по проект „Промяна на ПОО в строителството – иновативни материали за строителство и енергийна ефективност“ в дигитална среда

На 15.10.2020 година се проведе Международна среща по проект 2019-1-BG01-KA202-062584 „Промяна на ПОО в строителството - иновативни материали за строителство и енергийна ефективност" (BEE-VET), финансиран по програма Еразъм +, Ключова дейност 2 – Обмен на добри практики в професионалното образование и обучение. 

Поради COVID пандемията срещата се осъществи в дигитална среда. На нея присъстваха представители на всяка една от осемте организации, партньори по проекта – издателство за професионална литература РААБЕ България,  Софийска гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Христо Ботев“, водещ производител на строителни материали Баумит България EООД, австрийски университет по приложни науки FH JOANNEUM, Център за професионално обучение от Турция ORTAKOY 80.YIL MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI, компания за производство на термоизолации ERDEMLER SOGUTMA A.S. - Турция, професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия - Словакия и словашко издателство EXPOL PEDAGOGIKA.

По време на срещата се направи преглед на изпълнените дейности до момента, актуализира се графика на планираните срещи и обучения, обсъдиха се въпроси и срокове, касаещи изпълнението на следващите планирани дейности.

Повече информация за проекта може да видите на: www.beevet.eu.