Защо е важно да изберем подходящи материали за пролетния ремонт у дома?

Пролетта е чудесно време, за да започнете своите проекти за ремонт на дома.

Температурите се покачват, а дните стават по-дълги, което е идеалната възможност да се погрижите за задачи, които сте пренебрегвали през зимните месеци.

Без значение дали избирате интериорна боя, материали за изолация или шпакловка, е важно да изберете висококачествени продукти, създадени да издържат по-дълго от материалите с по-ниско качество.

Мечтаният дом, изграден с Баумит материали не изисква ежегоден ремонт.




Eднофамилни къщи, изградени с Баумит материали:

Баумит държи да отговаря на високите изисквания на своите клиенти!

Благодарение на задълбочени проучвания, стигнахме до перфектната формула на пастообразните шпакловки.

Baumit FinishExpert

Баумит ФинишЕксперт

Пастообразна шпакловка

Baumit FinishSuperior

Баумит ФинишСупериор

Пастообразна шпакловка за създаване на изключително гладки повърхности



Предимства на пастообразните шпакловки Баумит Финиш Експерт и Баумит Финиш Супериор:


Лесно нанасяне:
Пастообразните шпакловки могат да се нанасят лесно с помощта на шпакла, четка, валяк или airless машина. Това прави процеса на шпакловане по-бърз и по-лесен за майсторите.

Бързо втвърдяване:
Баумит Финиш Експерт и Баумит Финиш Супериор се втвърдяват за кратък период от време, което означава, че майсторите могат да продължат със следващата фаза на проекта много по-бързо.

Подходящи за много повърхности:
Пастообразните шпакловки могат да се полагат на много различни повърхности, включително циментови, вароциментови и гипсови мазилки, зидарии от гипсови блокчета, гипсокартонени повърхности по стени и тавани, бетонни повърхности и сглобяеми бетонни елементи.

Добра адхезия:
Пастообразните шпакловки имат добра адхезия към повърхността, която ги прави изключително здрави и устойчиви на натиск и напрежение.

Лесно шкурене:
След като пастообразната шпакловка се втвърди, тя може да се шкури лесно и без да оставя следи по обработената повърхност.

Равномерно покритие:
Пастообразните шпакловки могат да се нанесат в тънък слой, който ще покрие неравности и драскотини, като резултатът е гладко и равномерно покритие.




Какво е заключението?

Пастообразните шпакловки са изключително полезни за майсторите, които търсят продукт за бързо, лесно и ефективно шпакловане на различни повърхности!